Behandelingen

Gemma biedt veel verschillende behandelingen aan. Haar specialiteit is de diversiteit in gezichtsbehandelingen met ontspannende elementen. Bijzonder is het toepassen van Body Sugar bij het ontharen. Een minder pijnlijke methode dan harsen.

Diversiteit in behandelingen

Gemma biedt veel verschillende behandelingen aan. Van schoonheidsbehandelingen zoals het verwijderen van fibromen, couprose en spinnetjes tot totale ontspanningsbehandelingen zoals de Jing Hwa anti stress behandeling.

Een greep uit de soorten behandelingen die Gemma aanbied:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Acné behandelingen
  • Ontharen d.m.v. Body Sugar
  • Verven en epileren van wimpers en wenkbrauwen
  • Verwijderen fibromen, couperose of spinnetjes
  • Make-up; opmaken en adviezen

Gezichtsbehandelingen

Een van de specialiteiten van Gemma zijn de gezichtsbehandelingen. Alle gezichtsbehandelingen hebben als doel de huid te verbeteren. Vandaar dat er wordt gewerkt met 100% natuurlijke producten van dr. Baumann. Elke gezichtsbehandeling begint met een voetbad en voetmassage om te onthaasten in deze drukke tijd en goed te kunnen ontspannen.

Na een massage komen altijd afvalstoffen vrij in de huid. Om deze versneld af te voeren zal er bij elke behandeling na de massage een lymfdrainage worden uitgevoerd om deze afvalstoffen af te voeren en de huid te verbeteren. De verschillen tussen de behandelingen bestaan vooral uit de toepassing van de verschillende soorten peelings, massages en gezichtsmaskers.
Bekijk hier alle gezichtsbehandelingen en prijzen.

Acne behandeling

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen bij de mens. Het wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg, die bovendien dikker is van samenstelling. De talgklieren monden uit in haarzakjes. Als de openingen van de haarzakjes verstopt raken, ontstaat acne. De behandeling word afgestemd op de huid en het type acne. Acne wordt vergoed door zorgverzekeraars. Lees eerst de polisvoorwaarden.

Ontharen d.m.v. Body Sugar

Body Sugaring is ontharen met suikerpasta. Deze methode is uiterst geschikt voor de gevoelige huid. De suikerpasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten, suiker, citroen en Arabisch gom en bevat geen chemische toevoegingen. De pasta is zacht voor de huid en veroorzaakt geen irritaties. U hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. Het is een natuurlijke, veilige en zachte methode om van ongewenst haar af te komen. Voor zowel vrouwen als mannen.
Bekijk hier de prijzen van ontharing door middel van Body Sugar.

Spot Remover

Het woord zegt het al: met de Spot Remover worden eenvoudig en effectief kleine onregelmatigheden verwijderd, zoals ouderdomsvlekjes, fibromen (steelwratjes), Spinnaevi en bloedblaasjes.